Mazeret Sınavları Hk.

Fakültemiz 2023-2024 eğitim – öğretim yılı BAHAR yarıyılında çeşitli mazeretleri nedeniyle vize sınavlarına giremeyen öğrencilerimizin mazeret sınavları 06-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilgili ders saatinde yapılacaktır.

Fakültemiz Havacılık Yönetimi Bölümü Mazeret sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

Uzay Mühendisliği Bölümlerinde mazeret sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

Uçak Mühendisliği Bölümü Mazeret Sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümleri mazeret girecek  öğrencilerin listesi için mazeretİ BAŞVURANLAR 2023-24 bahar hee ddd.docx

Uçak gövde ve Motor Bakımı Bölümü mazeret girecek öğrenci listesi için mazeretI BASVURANLAR 2023-24 bahar ugm.docx

03 Mayıs 2024 Cuma