Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine !!!

Sevgili Öğrencilerimiz

Fakültemize yeni kayıt yaptıracak Uçak Elektrik-Elektronik, Uçak Gövde-Motor ve Havacılık Yönetimi Bölümleri Normal Öğretim ve İkinci Öğretim Programları için; kayıtları fakültemizde yapılacaktır.

Uçak Mühendisliğine yerleşen öğrenciler kayıtlarını E-Devlet üzerinden yapabilirler.

Kayıt İşlemlerinin doğru ve sağlıklı yürütülebilmesi için aşağıdaki hususlara önem göstermeniz gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(Uçak Elektrik-Elektronik, Uçak Gövde-Motor ve Havacılık Yönetimi Bölümleri NÖ-İÖ Programları için)

1. Diploma
  2. Heyet Raporu ( Tam teşekküllü bir hastaneden; kişinin herhangi bir fiziki ve ruhsal engeli bulunmadığını belirten heyet raporu)
    • : Heyet raporunda Psikiyatri uzmanının imzasının da bulunması gerekmektedir.
  3. Adli Sicil Kaydı Belgesi ( Savcılıktan veya E- Devletten alınabilir.)
  4. Adayların kayıta gelmeden önce; Erciyes Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine https://obisis.erciyes.edu.tr/ giriş yaparak şifremi bilmiyorum sekmesinden şifre oluşturup ÖN KAYIT YAPMALARI gerekmektedir.

KAYIT AŞAMASINDA YAPILACAK İŞLEMLER

1. Bina girişindeki Evrak Kontrol Masası’nda belgelerinizi kontrol ettirip Ön İnceleme Formunu aldıktan sonra kayıt bürosuna geçiniz.

2. Kayıt İşlemi sonunda Evraklarınızı (Heyet Raporu ve Adli Sicil Kaydı Belgesini) Kayıt görevlisine teslim ediniz ve Öğrenci Belgenizi alınız.

3. Kayıt Masasından sonra; kayıt bürosunun içerisinde bulunan Güvenlik Soruşturması Masasından bilgi almayı unutmayınız.

4. Kayıt Bürosundaki işlemlerinizden sonra görevli arkadaşlarımızdan almış olduğunuz Öğrenci Belgesini ve Ön İnceleme Formunu çıkışta tekrar Evrak Kontrol masasına ibraz etmeyi unutmayınız.

1. Kayıt işlemlerini tamamlayan;
    1. Uçak Elektrik-Elektronik Bölümünün öğrencilerinin tamamı,
    2. Uçak Gövde-Motor ile Havacılık Yönetimi Bölümlerinin isteğe bağlı olarak hazırlık sınıfı okuyacak öğrencileri,

mutlaka Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi içerisinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokuluna giderek gerekli bilgileri alıp kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

1. Hazırlık sınıfı okumayacak 1. Sınıfa devam edecek öğrenciler, Erciyes Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi  https://obisis.erciyes.edu.tr/  üzerinden 10-18 Eylül 2018 tarihleri arasında ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.
26 Eylül 2018
31 Mayıs 2018
21 Nisan 2018
16 Mart 2018