Fakültemiz Öğretim Üyeleri 2022 En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı.

Stanford Üniversitesi’nden John Ioannidis ve ekibi tarafından her yıl hazırlanarak, PLOS Biology dergisinde yayımlanan “En Etkili Bilim İnsanları” listesi açıklandı.

Stanford Üniversitesi’nden John Ioannidis ve ekibi tarafından; yayın sayıları, atıf sayıları, h-indeksi, hm-indeksleri gibi farklı değişkenler kullanılarak oluşturulan ve PLOS Biology dergisinde yayımlanan 2022 yılı ilk yüzde 2’lik dilime giren “En Etkili Bilim İnsanları” listesi açıklandı. Açıklanan listeye göre Fakültemizden 3 öğretim üyesi listeye girme başarısı gösterdi.

En Etkili Bilim İnsanları” listesine girme başarısı gösteren, fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Alper ASLAN, Prof. Dr. Pınar CİVİCİOĞLU BESDOK ve Doç.Dr. Çağrı Vakkas YILDIRIM, tebrik ederiz.