TUSAŞ / LİFT-UP En İyi Proje ödülü

TUSAŞ bünyesinde gerçekleştirilen Lift-Up Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Programı kapsamında fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Harun ÇELİK danışmanlığında uçak mühendisliği öğrencilerinden Tevfik ERKİN, Yılmaz ŞANLI ve Ömer ABDO’nun “6DoF Hava Aracı Modeli İçin Havada Otonom Yakıt İkmal Algoritmasının Geliştirilmesi” adlı çalışması sanayi danışmanı görüşleri, proje ara dönem değerlendirmeleri, projenin başarıyla tamamlanması, TUSAŞ faydasına çıktılar üretilmesi, nitelikli insan kaynağı yetiştirme potansiyeli, bildiri ve video hazırlıkları, TÜBİTAK 2209-B projesi yürütülmesi ve proje çıktılarından akademik yayın hazırlanması olmak üzere çok boyutlu değerlendirme neticesinde Havacılık ve Uzay Mühendisliği kategorisinde en iyi proje olarak seçilmiş ve sunuma davet edilmiştir. Arkadaşlarımızı tebrik ederiz.