2022 - YKS ile Fakültemize Yerleşen Adaylarının Kayıt İşlemleri !!!
2022 - YKS ile Fakültemize Yerleşen Adaylarının Kayıt İşlemleri !!!

Fakültemize 2022 YKS ile yerleşen adaylarımızın kayıtları; E-devlet üzerinden 22-24 Ağustos 2022 tarihleri arasında internet üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/ adresine girerek “e-hizmetler” bölümünden kayıt yaptıracaklardır. Online kayıt sistemi (ÖBİSİS) üzerinden http://obisis.erciyes.edu.tr adresine girerek “yeni kayıt” bölümünden 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında kayıt yaptıracaklardır.

Havacılık Yönetimi, Havacılık Elektrik Elektroniği ve Uçak Gövde ve Motor Bakımı Bölümleri için İstenenler Belgeler: 1-)Adli Sicil Kaydı veya Adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. 2-)Mesleğini icra etmesine engel oluşturacak bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, psikiyatri vb.) Raporlarını ve adli sicil kaydını e devletten alan öğrencilerimizin evraklarının asıllarını göndermelerine gerek yoktur.

Kayıt yapacak öğrencilerin yukarıda belirtilen iki belgenin taranmış halini havacilik@erciyes.edu.tr adresine mail olarak iletmeleri ve Asıllarını da Kargo ile Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi A Blok Merkez Kampüs Talas Yolu 38039 Melikgazi/KAYSERİ adresine iletmeleri gerekmektedir. Detaylı Bilgi için tıklayınız

31 Ağustos 2022 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme