Kariyer Günleri

05.01.2023 tarihinde saat 14:00’de İİBF Konferans Salonu’nda Fakültemiz Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri Etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu’ndan İnsan Kaynakları Müdürü Filiz Özsarı, Harekat Müdürü Ertan Budak ve Eğitim Uzmanı Bülent İdem katılmış ve sektör deneyimlerini paylaşmışlardır. Ayrıca Kayseri DHMİ Havalimanı Müdürü Fatih Türkoğlu ile Çelebi Hava Servisi Kayseri İstasyon Müdürü Serkan Çorba da programa katılım göstermişlerdir. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen etkinlikte ilk oturumda firmaya yönelik tanıtıcı bilgiler sunulmuş olup; ikinci oturumda öğrenci sorularına yanıt verilmiş, firma stajyer kontenjanları, yaz dönemi part time çalışma olanakları ve mezunlara yönelik iş imkanları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Etkinlik sonunda katılımcılarımıza fakülte dekanımız Prof. Dr. İlke Türkmen tarafından plaket takdim edilmiştir. Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu Harekat Bölümü’nde çalışmaya başlayan önceki dönem mezun öğrencilerimizden Ebru Karabulut’un da katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğin öğrencilerimizin motivasyonu ve üniversite-sektör işbirliğine katkı sağladığı düşünülmektedir. Etkinlikte emeği geçen tüm Havacılık Yönetimi bölümü akademik personeline ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Başlama Tarihi : 05 Ocak 2023 Perşembe 14:00
Bitiş Tarihi : 05 Ocak 2023 Perşembe 16:25