20. Mezuniyet Törenimiz

Fakültemiz 2023-2024 dönemi mezuniyet törenimiz 20.dönem mezunları ve kıymetli ailelerinin coşkulu katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Fakültede dereceye giren öğrencilerimize plaket ve başarı belgeleri, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nafiz KAHRAMAN tarafından takdim edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nafiz KAHRAMAN'a çok teşekkür ederiz.

Törene katılamayan 2'nci Hava Bakım Fabrika Müdürü ve Garnizon Komutanı Sayın Hv.Tuğg. Haldun Taşan'a hediyeleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca katılımları ve hediyeleri ile bizleri mutlu eden Kayseri Havalimanı Müdürü Sayın Enver Selim AKATA, myTECHNİC eğitmeni Sayın Engin KAÇAN, TOMTAŞ Havacılık & Teknolojileri A.Ş İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Sayın Tuğçe ÖZTEN ve tüm öğretim üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Tüm mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve başarılı dolu bir hayat diliyoruz.

05 Temmuz 2024 Cuma