Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nafiz KAHRAMAN, Kayseri Büyükşehir elediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Dr. Ufuk Sekmen’e Ziyaret

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Dr. Ufuk Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Kayseri’nin bilimsel ve teknolojik gelişimine yönelik üniversite ve belediye arasında iş birliği yapılabilecek projeler konuşuldu. Prof. Dr. Kahraman, Dr. Sekmen’e yeni görevinde başarılar dilerken, Dr. Sekmen de iş birliği fırsatlarını değerlendirmekten memnuniyet duyacağını belirtti.

Saygılarımızla, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

08 Ekim 2024 Salı