Fakültemiz Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Bitirme Projesi Desteği Almaya Hak Kazandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ)(TAI) tarafından yürütülen LIFT UP (Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri) kapsamında, fakültemiz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Alpertunga CEYLAN danışmanlığında, uçak mühendisliği bölümü öğrencilerimiz Hüseyin YILDIRIM, Ebubekir ŞENTÜRK ve Furkan ÖZDEMİR’in ‘’ Morphing Blended Winglet Tasarımına Yönelik Araştırmalar ve Şekil Hafızalı Alaşım Malzemesi Kullanılarak Tasarlanmış Olan Wingletin Uçak Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi’’ isimli projeleri desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğretim elemanımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

22 Ocak 2021 Cuma