Fakültemiz Yönetiminden Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesine (SBTÜ) Ziyaret

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nafiz KAHRAMAN ile dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat TAŞTAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sami PEKDEMİR, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Ziyarette ikili iş birliği imkanları, 8. Havacılık, Uzay ve Savunma Teknolojileri Sempozyumu (HASEM) hakkında ve SBTÜ'nün altyapı olanakları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.  Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet KUL'un makamında gerçekleşen görüşmenin ardından, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nafiz KAHRAMAN ile dekan yardımcıları Doç. Dr. Murat TAŞTAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sami PEKDEMİR,  SBTÜ laboratuvarlarını gezip üniversitenin havacılık ve uzay bilimleri alanındaki çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

25 Temmuz 2024 Perşembe