Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mikail Akbulut ve Beraberindeki Heyetten Fakültemize Ziyaret

28 Mayıs 2024 Salı günü Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mikail Akbulut, Gn.Md.Yrd. (İnsan Kaynakları) Sayın ABDULLAH AYDIN , Gn.Md.Yrd. (Bakım Operasyon) Sayın Ömer Tayyip ÇALIŞKAN , Eğitim Bşkn. Sayın Dr. Mahmut Demirkan, İnsan Kaynakları Bşkn. Sayın Kenan Şahan ve 147 Temel Egitim Mdr. Sayın Mustafa CIDIK'ın 'ın katılımlarıyla Dekanımız Prof.Dr. Nafiz KAHRAMAN , Dekan yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Sami Pekdemir ve Dr. Öğr.Üyesi Murat TAŞTAN ile beraber Erciyes Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN' u ziyaret etmişlerdir. Üniversitemiz ve THY Teknik A.Ş. (Turkish Technic) ile yapılan ve yapılacak iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Akabinde Saat 13:30 da Turizm Fakültesi Konferans salonunda öğrenci - sektör buluşması adı altında yüksek katılımlı bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

31 Mayıs 2024 Cuma